|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Yhteyspäällikkö

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Barona työpaikatKaikki Barona työpaikat  Jaa Jaa

Yhteyspäällikkö, Helsinki

Etsimme nyt Barona Asiakaspalveluratkaisut Oy:lle Yhteyspäällikköä vastaamaan niin yritysasiakassuhteista, -myynnistä, rekrytoinneista kuin työntekijöiden työsuhteista. Pääpaino tehtävissäsi on myynnissä ja asiakassuhteiden hallintatehtävissä. Tehtävä on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toiminnasta.

Barona Asiakaspalveluratkaisut Oy on osana Barona Groupia ja tarjoaa yritysasiakkailleen erilaisia henkilöstöpalveluita kuten rekrytointi-, henkilöstövuokraus- ja ulkoistuspalveluita. Joukkomme kaipaa tuekseen myyntihenkistä, oma-aloitteista ja ahkeraa Yhteyspäällikköä, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä.

Toivomme sinulla olevan näyttöä itsenäisestä myyntityöstä ja ennen kaikkea vahvaa halua ottaa vastuuta laajoistakin kokonaisuuksista. Olet toimeen tarttuva ja nautit pienestä kilpailusta, jossa voit ylittää myös itsesi. Uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelujen loppuun saattaminen ovat sinulle luontevia ja mieluisia työtehtäviä.

Ymmärrät myynnin merkityksen koko tiimin- ja Barona organisaation näkökulmasta ja näet vahvuudeksesi uusien ihmisten kohtaamistaitosi sekä ihmisläheisen työskentelytyylisi. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, asiakaspalvelualan tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitäsi. Katsomme eduksesi, mikäli henkilöstöpalveluala on sinulle entuudestaan tuttu. Myös aikaisempi kokemuksesi esim. HR-, esimies- ja projektinjohtajan tehtävistä tarjoaa sinulle edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Työsi tukena on noin kymmenen hengen tiimi, jossa toimii alan ammattilaisia niin myynnin, markkinoinnin kuin rekrytoinnin ja HR- tehtävien parissa. Tiimimme vahvuus on yhteen hiileen puhaltaminen ja arvostus työkaveria kohtaan. Jokaisella tiimimme jäsenellä on merkittävä roolinsa ja siten haluamme tarjota myös sinulle vastuullista Yhteyspäällikön roolia, jossa saat vapautta toteuttaa työtäsi mielekkääksi kokemallasi tavalla.

Mikäli koet olevasi aikaansaava tehopakkaus ja tehtävä tuntuu omaltasi, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan hakulomakkeen kautta jo tänään (HUOM! Emme huomioi s-postitse lähetettyjä hakemuksia). Hakuaika päättyy 26.5.2017 ja tulemme haastattelemaan potentiaalisia kandeja tehtävään pitkin hakuaikaa. Tehtävä alkaa viimeistään elokuun 2017 aikana. Jos mieleesi jäi kysymyksiä koskien tehtävää, olethan yhteydessä Yhteyspäällikkö Katri Stenmaniin soittoaikana tiistaina 16.5 klo 10-11 tai maanantaina 22.5 klo 13-14/ puh. +358504399346.

Hae paikkaa viimeistään 26.05.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: katri.stenman@barona.fi , 0504399346

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Barona työpaikatKaikki Barona työpaikat  Jaa Jaa