|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Pankkineuvojia Helsingin ja Es...

 
 
 

Pankkineuvojia Helsingin ja Espoon konttoreihin


Löytyykö sinusta energistä ja tavoitteellista myynninosaamista? Etsitkö työpaikkaa kannustavassa tiimissä?   
 
Haemme nyt noin kymmentä uutta pankkineuvojaa osaavaan joukkoomme Helsingin ja Espoon konttoreihin. Toimipaikkasi tarkentuu rekrytoinnin aikana.

Tätä tarjoamme
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Tehtävässä pääset luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia uudessa digitaalisessa pankkimaailmassa, jossa kohtaat asiakkaita useassa eri kanavassa kasvotusten sekä verkossa.  
 
Olet tärkeässä roolissa tiimin onnistumisessa saavuttaa tavoitteet sekä vaikuttamassa asiakastyytyväisyyteen. Saat tehdä aktiivista ja oma-aloitteista myyntityötä, rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä mitata onnistumistasi henkilökohtaisten tavoitteiden kautta. Työsi painottuu sekä säästämisen että rahoituksen ratkaisujen myyntiin.  
 
Palvelemme asiakkaitamme laajennetuin palveluajoin ja työtä voi halutessaan tehdä myös lauantaisin.  
 
Tätä odotamme
Odotamme sinulta positiivista asennetta sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Sinulla tulee olla hyvät digitaidot ja intoa kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi. Vahvat neuvottelu- ja viestintätaidot antavat lähtökohdat asiakaskohtaamisten onnistumiseen.  
 
Sinulta löytyy jo kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä asiakassuhteiden hoidosta. Työssäsi näkyy yrittäjähenkisyys, määrätietoisuus ja asiakaslähtöisyys. Olet kunnianhimoinen ja tarmokas myyjä, jolta löytyy näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä.  
 
Tehtävässä tarvitset englannin kielen osaamista ja ruotsin kielen taito on eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi tradenomi tai merkonomi.  
 
Tärkeää on, että sinulta löytyy yhdessä tekemisen fiilis ja aito kiinnostus asiakaspalvelu – ja myyntityöhön!  
 
Lisätietoja ja hakemuksen lähettäminen
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja videohaastattelu mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.5.2017. Käymme hakemuksia ja videoita läpi jo hakuajan aikana. Huomioimme ainoastaan ne hakijat, jotka ovat lähettäneet hakemuksen, ansioluettelon ja videohaastattelun.  
 
Hakemuksen tekemisen yhteydessä vastaat myös pankkineuvojahakuun liittyviin etukäteiskysymyksiin. Hakemuksen ja videohaastattelun teet eri järjestelmissä. Teethän videot hakemuksen lähettämisen jälkeen viimeistään seuraavana päivänä.  
 
  • Hakemuksen, ansioluettelon ja etukäteiskysymykset pääset täyttämään käyttämällä painiketta ”Hae tätä työpaikkaa”. 

  • Videohaastattelun kysymyksiin pääset vastaamaan tästä linkistä. Videohaastatteluun tarvitset tietokoneen ja web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä Internet-yhteyden.  
 
Lisätietoa tehtävästä antavat:
Helsingin konttorit: työpaikkaohjaaja Elisa Vuorinen, puh. +358 50 543 6497
Espoon konttorit: työpaikkaohjaaja Leila Saarinen, puh.+358 50 543 0201.


Hae työpaikkaa