|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Myyjä, Telia Kauppa

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Telia Finland työpaikatKaikki Telia Finland työpaikat  Jaa Jaa

Myyjä, Telia Kauppa

Oletko valmis sitoutumaan työhösi ja haluat kehittyä?  Oletko sanavalmis ja kykenet haastamaan sekä itsesi, että asiakkaasi oikeiden ratkaisujen valinnassa? Osaatko hahmottaa kokonaiskuvan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden tarpeista ja pystyt rohkeasti esittämään ratkaisuehdotuksesi? Saatat olla etsimämme tulevaisuuden myynnin ammattilainen!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

 

Etsimme nyt myyjiä Telia Kauppaan Helsinkiin uuteen avattavaa toimipisteeseen Kaari. Tehtävät ovat osa-aikaisia.

Seuraava mahdollisuutesi
Olet Telia Kaupan käyntikortti, otat asiakkaat vastaan ilolla ja kartoitat ja kuuntelet heidän tarpeensa, jonka jälkeen tarjoat heille oikeaa ratkaisua. Keskeisin tavoitteesi on myydä sujuvasti kaikkia palveluita ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut sekä mobiili- ja internet -palvelut). Liikkeessämme asioivat sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat. Tehtäviisi kuuluvat myös myymälän jokapäiväiset perustehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto ja hyllytys sekä myymälän pitäminen edustavassa kunnossa.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Me Telia Kaupassa olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme tavoitteemme.

 

Odotamme sinulta
Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja iloinen ilme! Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat hyvän työilmapiirin luomista. Olet kiinnostunut myyntityöstä ja haluat kehittyä henkilökohtaisen myyntityön ammattilaiseksi. Me Telia Kaupassa varmistamme sinun mahdollisuutesi onnistumiseen. Sopiva tausta tehtävään löytyy siis oppimishalusta, oikeasta asenteesta ja aiemmasta myyntikokemuksesta. Kenties olet myös opiskellut kaupallista alaa?

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Sami Mökkälä, puhelimitse 0400 850 606, sähköpostitse sami.mokkala@teliacompany.com.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.6.2017. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

HAE TYÖPAIKKAA

Copyright monsterpolska.pl - praca, oferty pracy, baza CV

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Telia Finland työpaikatKaikki Telia Finland työpaikat  Jaa Jaa