|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

10 Pelialan Growth Hackeria

 
 
 
Suosittele ilmoitusta

10 Pelialan Growth HackeriaSuhtaudutko peleihin ja pelaamiseen vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa? Oletko haaveillut urasta pelialalla? Games Growth Hacker -koulutusohjelman kautta voit päästä vaikuttamaan suoraan suomalaisten pelien maailmanvalloitukseen!

Useat suomalaiset pelialan yritykset hakevat uusia osaajia käyttäjähankintaan, peleihin liittyvään analytiikkaan ja markkinointiin liittyviin. Valmiita osaajia on Suomessa ja maailmalla harvassa ja siksi mukana olevat yritykset ovat valmiita panostamaan uusien osaajien kouluttamiseen alalle Games Growth Hacker -ohjelman kautta.

Osana laajempaa Digital Excellence Academy in collaboration with Google -kokonaisuutta toteutettava ohjelma antaa sinulle avaimet kehittyä eturivin kasvuhakkeriksi pelialalle.

Mukana uusia osaajia kouluttamassa ja rekrytoimassa ovat mm.:
  • Dazzle Rocks
  • Dodreams
  • Grand Cru
  • Motorious Entertainment
  • RedLynx
  • Rovio
  • Small Giant Games
  • Yousician

Uusia osaajia hakevien yritysten rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat yrityksittäin, mutta kaikissa tehtävissä arvostetaan kehittymishaluista asennetta, kiinnostusta pelialaa kohtaan ja englannin kielen taitoa.

Oletko sinä seuraava käyttäjähankinnan supertähti?
Kuulostavatko termit F2P, metriikka, analytiikka, monetisaatio, engagement, retention, CPI, MAU, ARPU, LTV, IAP, jne. tutuilta? Mikäli eivät, niin ei hätää! Opit näistä ja monesta muusta asiasta alan huippuasiantuntijoiden johdolla. Emme odota sinulta valmista osaamista, mutta asenne ja mielenkiinto näitä asioita kohtaan sekä aito pelialan kiinnostus ovat tärkeitä. Pelialalla muutos on nopeaa ja oppimista riittää pitkälle tulevaisuuteen. Kouluttajina toimivat asiantuntijat suomalaisista pelialan yrityksistä sekä Googlelta.

Koulutusohjelma yhdistää työn ja korkeatasoisen koulutuksen mm. Googlen asiantuntijoilta
Koulutamme uudet osaajat yhteistyössä Google Finlandin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja Työhallinnon kanssa. Games Growth Hacker -koulutuksen aikana asiantuntijakoulutus yhdistyy työssäoppimiseen – heti ohjelman alettua pääset työskentelemään pelialan yritykseen käytännön työtehtäviin ja osallistut 18 koulutuspäivään alansa parhaiden kouluttajien luotsaamana. Games Growth Hacker -koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille solmitaan puolen vuoden koulutussopimus (19.6.2017-19.12.2017), jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. 

Aiemmista pelialan koulutusohjelmistamme jo yli 100 henkilöä on työllistynyt pelialalle.

Kenelle?
Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Tämän lisäksi olet oikeutettu hakemaan myös kulukorvausta työ- ja koulutuspäiviltä.

Kiinnostuitko? Hae heti!
Haastattelut ja valinnat käynnistyvät rekrytoivissa yrityksissä jo hakuaikana, joten hae heti, jotta pääset ensimmäisten joukossa mukaan valintaprosesseihin! Tässä ohjeet:
  1. Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa www.mol.fi/koulutushaku Löydät oikean rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 672733.
  2. Täytä lisäksi myös osaamisprofiili Saranen Consultingin järjestelmään tämän linkin kautta:  https://sc.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=140&key=&o=A_RJ HUOM! Tämä osaamisprofiili toimii sinun käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin.

Haethan heti, tai viimeistään 28.5.2017. Hakuprosessit etenevät jo hakuaikana. 


Lisätietoja
Lisätietoja ohjelmasta sekä kokemuksia aiemmista toteutuksista löydät ohjelman nettisivuilta osoitteessa http://www.digitalexcellenceacademy.fi/koulutustrackit/games-growth-hacker/ Halutessasi voit myös kysyä lisää ohjelman yhteyshenkilöltä Lotta Tuoriniemeltä (lotta.tuoriniemi@saranen.fi / 044 337 9936).


F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Google Finlandin, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Digital Excellence Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Hakijoiden esivalinnasta vastaa Saranen Consulting. F.E.C. -koulutusohjelmassa ei voi aloittaa ennen kuin sopiva yhteistyöyrityspaikka on löytynyt.Ohjelman järjestää Saranen Consulting Oy
Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä urapalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme lähes tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa. Toteutamme palvelumme tiiviissö yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.