|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Operaattoreita oppisopimuskoul...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Neste Oyj työpaikatKaikki Neste Oyj työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia keinoja jotka mahdollistavat puhtaamman liikkumisen tänään, mutta ennen kaikkea huomennakin. Meille ainoa suunta on eteenpäin.

Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.

Etsimme Porvoon ja Naantalin Tuotantoon

Operaattoreita oppisopimuskoulutukseen.Operaattorina öljynjalostamolla huolehdit prosessin valvonnasta sekä monipuolisista operointi- ja kunnonvalvontatehtävistä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa ovat tärkeä osa operaattorin jokapäiväistä työtä, olipa kyse sitten näytteen ottamisesta, pumpun vaihdosta, huoltotyön valvonnasta tai vaativasta häiriötilanneoperoinnista.


Operaattorin ammattitaito koostuu erilaisten ilmiöiden, laitteiden ja yksikköprosessien ymmärtämisestä, tavoitteena hallita laajoja prosessikokonaisuuksia. Olethan valmis pitkäjänteiseen ammattitaidon, osaamisen ja itsesi kehittämiseen.


Tarjoamme sinulle kahden vuoden määräaikaisen työsopimuksen ja alan peruskoulutuksen (Prosessiteollisuuden perustutkinto). Palkkauksessa sovelletaan öljy- maakaasu- ja petrokemian-työehtosopimusta. Motivoituneille ja osaamisensa osoittaneille tarjoamme määräaikaisuuden jälkeen jatkomahdollisuuden reilussa työyhteisössä ja haastavassa korkean teknologian työympäristössä.


Oppisopimuskoulutuksena toteutettuun koulutukseen kuuluu työssäoppimisen lisäksi 2-3 opiskelupäivää kuukaudessa sekä kirjallisten näyttötehtävien tekemistä. Neste järjestää teoriakoulutuksen yhteistyössä Edupolin ja Itä-Uudenmaan Oppisopimuskeskuksen kanssa.


Odotamme, että omaat fyysiset edellytykset toimia kentällä ja ohjaamossa monipuolisissa operaattorin töissä. Tehtävään valittavilta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta työskennellä keskeytymättömässä kolmivuorotyössä. Lisäksi edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. 

 
Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameilla
Hakuaika päättyy 7.5.2017.


Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.


[Avainsanat: operaattori, oppisopimus, prosessiala, prosessiteollisuus]


Hae työpaikkaa

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Neste Oyj työpaikatKaikki Neste Oyj työpaikat  Jaa Jaa