|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

15 kyberturvallisuuden, tietot...

 
 
 
Suosittele ilmoitusta

15 kyberturvallisuuden, tietoturvan ja ohjelmistokehityksen tulevaa asiantuntijaa


15 kyberturvallisuuden, tietoturvan ja ohjelmistokehityksen tulevaa asiantuntijaa

Oletko kiinnostunut tietoturvasta ja uusista haasteista IT-alalla? Haluatko kehittää omaa ammattitaitoasi ja saada työmarkkinoilla erittäin arvostettua uutta osaamista tietoturvasta ja ohjelmistokehityksestä? Jos työ tulevaisuuden kasvualoilla kiinnostaa, Cyber Talent voi olla sinulle sopiva vaihtoehto!

Uusia osaajia Cyber Talentin kautta ovat kouluttamassa ja rekrytoimassa mm. Nixu, i2, Digia, Finnish Network Solutions, Verohallinto, Vala Group, Headstart, Kehätieto, Develore sekä useat muut yritykset.

Onko seuraava työsi esimerkiksi ohjelmistokehittäjä, tietoturva-asiantuntija, tekninen myyjä tai järjestelmäasiantuntija?   


Voit olla jo uraa luonut, kokeneempi osaaja tai vastavalmistunut, urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden kyky. Työtehtäväsi Cyber Talent -koulutusohjelman kautta voi olla omasta kiinnostuksestasi riippuen esimerkiksi web developer, ohjelmistotestaaja, ohjelmistokehittäjä, tietoturva-asiantuntija, IAM/IDM, ratkaisuarkkitehti, järjestelmäasiantuntija, service desk, projektipäällikkö, konsultti tai tekninen myyjä.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä:
  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM), joka antaa hyvän pohjan IT-alan, tietoturvan ja ohjelmistokehityksen pariin suuntautuviin töihin.
  • Sinulla voi olla jo työkokemusta IT- /ohjelmistoalalta, mutta se ei ole pakollista.
  • Olet harrastuneisuuden kautta päässyt kehittämään osaamistasi esim. omien koodausprojektien, eettisen hakkeroinnin, tietoturvasimulointien tai palvelimien pyörittämisen kautta - oma kiinnostuksesi alaan on iso plussa!
  • Tietoturva ja IT-maailma kiinnostaa sinua, ja sinulla voi olla kokemusta erilaisista turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä (esim. vartija, vapaapalokunta, turvallisuustekniikka).
  • Olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan osaajaksi, jolle työmarkkinoilla on jatkuvasti kysyntää.

Meille ja rekrytoiville yrityksille on tärkeintä, että sinulla on vahva motivaatio oppia uutta, innostus kehittää ammatillista osaamistasi sekä halu kasvaa tietoturvan ja ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Koulutusohjelma yhdistää työn ja korkeatasoisen koulutuksen

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään puolen vuoden koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Autamme sinua sopivan yrityksen ja mielenkiintoisen työtehtävän löytämisessä. Pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden pitämään asiantuntijakoulutukseen. Ohjelma käynnistyy 29.5.2017 ja kestää kuusi kuukautta sisältäen yritystyöskentelyn sekä yhteensä 20 koulutuspäivää.

Koulutusaiheita ovat mm. Java-ohjelmointi, web-teknologiat, tietoturva ja kyberuhat, tietoturva osana yritysturvallisuutta, tietoturvalainsäädäntö sekä IDM & Access Management.

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Tämän lisäksi olet oikeutettu hakemaan myös kulukorvausta työ- ja koulutuspäiviltä.

Kiinnostuitko? Hae heti!
Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan todella kysytyksi IT-alan osaajaksi ohjelmistokehityksen ja tietoturvan tehtäviin, niin hae mukaan! Haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana.

Tässä ohjeet:
  1. Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa www.mol.fi/koulutushaku. Löydät Cyber Talent –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 671890.
  2. Täytä lisäksi myös osaamisprofiili Saranen Consultingin järjestelmään tämän linkin kautta:  https://sc.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=137&key=&o=A_RJ&rspvt=2l0ujtgc69s0g4c4wko8w44koks8ckc  HUOM! Tämä osaamisprofiili toimii sinun käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin.

Hakuaika päättyy 2.5.2017. Haastattelut ja valinnat ovat jo käynnissä, joten hae heti, jotta pääset ensimmäisten joukossa mukaan valintaprosesseihin!

Lisätietoja

Lisätietoja ohjelmasta sekä kokemuksia aiemmista toteutuksista löydät ohjelman nettisivuilta osoitteessa www.rekrytointikoulutus.fi/cybertalent. Halutessasi voit myös kysyä lisää ohjelman yhteyshenkilöltä Julia Silonsaarelta, p. 044 974 1092 tai julia.silonsaari@saranen.fi

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 


Cyber Talent on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Hakijoiden esivalinnasta vastaa Saranen Consulting.

[Avainsanat: tietoturva, ohjelmistokehitys, Java, web developer, testaus]

Ohjelman järjestää Saranen Consulting Oy
Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä urapalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme lähes tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa. Toteutamme palvelumme tiiviissö yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.