|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Laitehuollon esimies

 
 
 
Murata - Innovator in Electronics

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli
50 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologia-
keskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta

Lisätietoa avoimista työpaikoista Suomessa
Murata-img

Laitehuollon esimies

Haemme laitehuollon esimiestä anturien tuotantoon Vantaan Martinlaaksoon. Tehtävässä toimit komponenttitestauksen automaatiolaitteiden kunnossapidosta vastaavien laiteinsinöörien, -teknikoiden ja huolto-operaattoreiden esimiehenä. Tiimin operatiivisen johtamisen ohella työ sisältää mm. laitteiden käyttövarmuuden kehittämistä ja seurantaa ml. ennakkohuolto-ohjelmien kehittämistä, varaosien hallintaa ja laitedokumentaation ylläpitoa. Kunnossapidon osalta vastuullasi ovat myös urakoitsijoiden hallinta sekä tuotannon muutosten koordinointi. Toimit tiiviissä yhteistyössä laite- ja järjestelmätoimittajien kanssa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden nähdä oman työn tulokset ja kehittää modernia tuotantoympäristöä.

Odotamme Sinulta:
• Kokemusta esimiestehtävistä
• Soveltuvaa teknistä koulutusta
• Halua ja kykyä kehittää huollon toimintamalleja tuotantoympäristössä
• Tiimityöskentelytaitoja ja kykyä motivoida ja innostaa muita
• Hyvää kommunikointi- ja organisointikykyä
• Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Olet hakemamme henkilö, jos sinulle on luontevaa työskennellä uuden teknologian parissa kasvuhakuisessa ja kansainvälisessä teknologiayrityksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Saarinen, 050-5681257 (arkisin klo 8:00 – 8:30 tai iltaisin) tai Timo Salmi, 040-5742070. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 55 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com