|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

12 uutta testausautomaation ja...

 
 
 
Suosittele ilmoitusta

12 uutta testausautomaation ja DevOpsin asiantuntijaaSmart Testing Discovery RekryKoulutus on ohjelma, jonka kautta yritykset pääosin Pirkanmaalla etsivät yhteensä kahtatoista tulevaisuuden osaajaa erilaisiin työtehtäviin ohjelmistokehityksen, testausautomaation ja DevOpsin parissa. Koulutusohjelma järjestetään 9.5. – 1.11.2017. Koulutuspäivät toteutetaan Tampereella, yhteistyöyritys voi olla myös Pirkanmaan ulkopuolella.

Ohjelman aikana aloitat heti työskentelyn käytännön projekteissa yrityksessä. Töiden ohessa saat kattavan ja korkealaatuisen, alansa parhaiden asiantuntijoiden pitämän koulutuksen. Tämän ohjelman kautta haetaan henkilöitä mm. seuraaviin rooleihin:
  • testaajaksi
  • testausautomaation kehittäjäksi
  • ohjelmistosuunnittelijaksi
  • testauspäälliköksi
  • tekniseksi projektipäälliköksi
  • DevOps-asiantuntijaksi
  • tekniseksi asiakastukihenkilöksi

Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden ISTQB-testaussertifiointiin.

Osaamiselle on kysyntää

Suomi kuuluu testausautomaation kärkimaihin koko maailmassa, ja alalle tarvitaan tulevina vuosina paljon osaajia. Testausautomaatio ja DevOps ovat tärkeä osa tuote- ja ohjelmistotestausta, minkä lisäksi ymmärrystä tarvitaan jokaisessa yrityksessä, jossa tehdään ohjelmistokehitystä. Ohjelma on tarjonnut monelle väylän testaustehtäviin tai alalla yhä vaativampiin ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen tehtäviin. Yritykset rekrytoivat sekä testauskokemusta hankkineita että uransa alkuvaiheessa olevia työntekijöitä. Joten ohjelma sopii kaikille, oletpa sitten aloitteleva it-alan lupaava tulevaisuuden tekijä tai kokenut konkari. Aiempi kokemus ohjelmistokehitys-, ohjelmistotestaus- tai projektinvetotehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan sinulle eduksi.

Yritysten tarpeet ovat erilaisia, joten kerro tarkasti omasta taustasta, osaamisesta ja tavoitteista, niin meidän on helpompi löytää juuri sinun mielenkiintoosi sopiva tehtävä ja yritys. Hakemuksen jättämällä saat tietää, kaipaako jokin yritys juuri sinua!

Hakuohjeet

Kuka voi hakea?
Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. Puoli vuotta kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 9.5.- 1.11.2017 välisenä aikana, ja tavoitteena on työsopimus yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman päätteeksi.

Koulutusohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:
  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku Löydät koulutusohjelman koulutusnumerolla 672087.
  2. Täytä tietosi myös Saranen Consultingin rekrytointijärjestelmään tämän linkin kautta.

Hakemusten käsittely ja hakijoiden haastatteleminen aloitetaan jo hakuajan aikana. Paikat täyttyvät sitä mukaa, kun yritykset tekevät päätöksiä, joten hae heti ensimmäisten joukossa! Haku koulutusohjelmaan päättyy sunnuntaina 9.4.2017.

Lue lisää Smart Testing Discovery -RekryKoulutus osoitteesta: http://www.rekrytointikoulutus.fi/smart-testing-discovery/

Lisätietoja
Tule tapaamaan meitä hakuaikana:
  • Keskiviikkona 29.3.2017 klo 12-13. Satiini, TE-toimisto Tampere, Pellavatehtaankatu 25.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Pauliina Pohjola p. 050 597 0702, pauliina.pohjola@saranen.fi
Jaakko Kilpeläinen p. 050 367 2413, jaakko.kilpelainen@saranen.fi

Smart Testing Discovery RekryKoulutus on Työhallinnon ja yhteistyöyritysten rahoittama yhteishankintakoulutus, jonka ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olisit työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta. Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on työsopimus yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa TE-palveluiden Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy yhdessä rekrytoivien yritysten ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa.


Ohjelman järjestää Saranen Consulting Oy
Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä urapalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme lähes tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa. Toteutamme palvelumme tiiviissö yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.