|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Aluemyyntipäällikkö

saint-gobain

Aluemyyntipäällikkö

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.

ISOVER on tunnettu energiatehokkaista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan, joita on valmistettu Suomessa jo 75 vuoden ajan. ISOVER tuottaa kustannustehokkaita laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys-, palosuojaus- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja ISOVERista ja toiminnastamme: www.isover.fi ja www.isover-technical-insulation.com


Haemme ISOVER -liiketoimintayksikköömme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kaupan ja rakennusliikkeiden asiakkuuksista pääkaupunkiseudun alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen. Tukikohtasi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, mutta tehtävä edellyttää aktiivista liikkumista myyntialueellasi.

Odotamme sinulta:
  • Osaamista asiakkuuksien kokonaishallinnasta
  • Aiempaa myynnillistä kokemusta ja näyttöä onnistumisista
  • Hyvää teknistä valmiutta toimia rakennusliikkeiden parissa ja tarvittaessa työmaatukena
  • Halua työskennellä pitkäjänteisesti
  • Määrätietoista työotetta
  • Joustavuutta ja paineensietokykyä
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja sisäisessä ja ulkoisessa toiminnassa
  • Englannin kielen taitoa
 
Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän liikevaihdoltaan merkittävien asiakasryhmien parissa alan johtavan brändin palveluksessa. Saat kansainvälisen yrityksen ammattilaisten  tuen, edut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Reijo Siekkinen, puh. 0407341972

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.4.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi.isover@saint-gobain.com Merkitse sähköpostiin otsikoksi Aluemyyntipäällikkö.

HAE TYÖPAIKKAA


Saint-Gobain on maailman markkinajohtaja asuin- ja teollisuusrakentamisen alalla. Me suunnittelemme, valmistamme ja toimittamme suorituskykyisiä rakennusmateriaaleja sekä esittelemme innovatiivisia ratkaisuja kasvun, energiatehokkuuden ja ympäristönsuojelun haasteisiin. Saint-Gobain tarjoaa monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia – tule mukaan rakentamaan yhdessä tulevaisuutta!

www.saint-gobain.fi

facebooktwitteryoutubeinstagram