|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Tuotantotyöntekijöitä Fazer Ma...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Oy Karl Fazer Ab työpaikatKaikki Oy Karl Fazer Ab työpaikat   Jaa
Fazer on tehnyt maailmasta maistuvampaa jo vuodesta 1891. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on luoda makuelämyksiä. Vaalimme paikallisia makuja kansainvälisellä otteella yli 15 000 fazerilaisen voimin. Aloita urasi yhdessä Fazerin monista liiketoiminnoista.

Tee maailmasta maistuvampi.

Tuotantotyöntekijä


Haemme suklaatehtaallemme Vantaan Vaaralaan kokoaikaisia määräaikaisia ja tarvittaessa työhön kutsuttavia tuotantotyöntekijöitä suklaamakeisten jouluvalmistukseen.

Tehtäväsi makuelämysten luomisessa

Tuotantotyöntekijät työllistyvät suklaamakeisten valmistus-, käärintä-, pakkaus- ja varastointitehtäviin makeistehtaassamme. Palkkaamme työntekijöitä eripituisiin määräaikaisuuksiin. Pääasiallinen työskentelysesonki on heinäkuusta loka-marraskuuhun. Muutamiin tehtäviin tarvitsemme tekijöitä jo toukokuussa. Valinnan edellytyksenä on kuitenkin mahdollisuus työskennellä kokoaikaisena vähintään 14.7.-31.10.2017. Työtä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa, 40h/vko, voi olla myös viikonlopputyötä. Tarvittaessa työhön kutsuttavilla tuotantotyöntekijöillä viikkotunnit vaihtelevat tuotantotarpeen mukaan.

Toivomme sinulta

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä (vuoroja voi olla myös viikonloppuisin). Toivomme lisäksi joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja, ripeää toimintatapaa sekä oma-aloitteisuutta ja intoa oppia uusia ja erilaisia tehtäviä. Määräaikaiset työntekijät sijoittuvat eri osastoille, erilaisiin työtehtäviin. Joissakin tehtävissä vaaditaan teknistä osaamista, toisissa riittää, että hakija on motivoitunut oppimaan uutta. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli sinulla on tekninen- tai prosessialan koulutus ja aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä sekä aikavälin, jonka olisit valmis työskentelemään.

Mitä työ Fazerilla tarjoaa sinulle?

Fazerilla pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Täytä hakemus makujen maailmaan!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus 31.3.2017 mennessä.

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

Seuraa meitä Twitterissa @UraFazerilla ja LinkedInissä


Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Oy Karl Fazer Ab työpaikatKaikki Oy Karl Fazer Ab työpaikat   Jaa