|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Tuotantotyön moniosaajaksi Lov...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Loval Oy työpaikatKaikki Loval Oy työpaikat  Jaa Jaa

Tuotantotyön moniosaajaksi Lovalille, RekryKoulutus, LoviisaHaluatko uuden työpaikan yhdestä Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista sekä monipuolisen ammattitaidon erilaisiin tuotantotehtäviin? Loval kouluttaa ja rekrytoi tulevaisuuden ammattilaisia RekryKoulutuksen kautta ? tässä on tilaisuutesi kouluttautua jopa täysin uuteen ammattiin!

Loviisassa toimiva Loval Oy kouluttaa 10 uutta osaajaa tuotantotyön tehtäviin ja tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat työsuhteeseen Lovalin tehtäviin Barona Teollisuuden kautta. Koulutus kestää 3 kuukautta (10.4.-7.7.2017), jonka aikana pääset perehtymään ja kouluttautumaan huolella tuleviin työtehtäviisi. Koulutuksessa yhdistyy lähiopetus (18 päivää) ja ohjattu käytännön työskentely Lovalilla.

Työ pitää sisällään monia eri tuotannon työvaiheita, joten hakijalta edellytetään hyvien kädentaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Työtehtäviin kuuluvat vastussauvan valmistaminen ja sen taivuttaminen. Sauvan valmistuksen jälkeen työvaiheina ovat muun muassa kokoonpano, erilaisten puristimien käyttö, juotokset ja tuotteen loppuvalmistus, joka pitää sisällään esimerkiksi sauvan tiivistämistä, mutterointia ja pistehitsausta. Kokemus tuotantotyöstä tai aiempi kokemus teknisiltä aloilta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutuksen kautta saat hyvät edellytykset näihin kansallisesti ja kansainvälisesti ainutlaatuisten lämmitys- ja tyhjöjuotosratkaisutuotteiden valmistamiseen.

Koulutus on kokonaisuudessaan suunniteltu niin, että aiempaa osaamista tai koulutusta alalta ei vaadita. Koulutus sopii erinomaisesti sekä vastavalmistuneelle henkilölle mutta myös kokeneemmalle osaajalle taikka alanvaihtajalle.

Miten voin hakea mukaan?

Koulutuksen haku on kaksivaiheinen.

  1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 671847) tai lähimmässä TE-toimistossasi. (Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat)

  2. Lisää CV:si/työkokemuksesi Uramuuntajan järjestelmään (Toimii käyntikorttinasi valintavaiheessa Lovalille)

Sinut kutsutaan haastatteluihin hakuajan päätyttyä näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti.

Huomioithan, että työnhakusi pitää olla voimassa ja oikeus työttömyysetuuteen selvitettynä ennen koulutuksen alkua.

Voit lukea lisää koulutuksesta ja referensseistä osoitteessa www.uramuuntaja.fi/loval
Edellytykset työnsaannille: Työtön työnhakija tai,Määräaikaisessa työsuhteessa tai,Irtisanomisuhan alla,Mahdollisuus vuorotyöhön

Hae paikkaa viimeistään 26.03.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: jaana.hyrkas@uramuuntaja.fi , +358 50 344 7514

Loval Oy

Loval Oy on yksi Suomen suurimmista sähkölämmityselementtien valmistajista sekä yksi Euroopan johtavista putkivastusten, lämmityselementtien ja -ratkaisujen valmistajista. Vuodesta 1995 lähtien Loval Oy on kuulunut ruotsalaiseen NIBE Industrier Ab -konserniin. Lähes 80% yrityksen tuotannosta menee vientiin ja suurimmat vientimaat ovat Saksa, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Loviisassa toimiva Loval on vuosikymmenten myötä kasvanut pienestä perheyrityksestä yli 200 työntekijän keskisuureksi teollisuusyritykseksi.

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Loval Oy työpaikatKaikki Loval Oy työpaikat  Jaa Jaa