|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Palkkapalveluasiantuntija

 
 
 

Palkkapalveluasiantuntija


Hakisimme itse, ellemme olisi jo meillä töissä. Haluaisitko sinäkin työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista*? Etsimme Helsingin ja Tampereen toimipisteeseemme palkkapalveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Niinan tai Iinan kaveriksi.

Päätyönäsi on asiakkaidemme palkanlaskenta ja palvelu kaikenlaisissa siihen liittyvissä kysymyksissä.  Helsingin toimipisteeseen sijoittuvalta hahmolta odotamme vankkaa kokemusta palkanlaskennasta ja Mepco HRM -järjestelmästä. Taustastasi riippuen työhön voi lisäksi sisältyä piirimyyjien tukemista tai Mepcon virittelyä. Tampereen toimipisteen hahmona päätyönäsi on asiakkaidemme palkanlaskenta ja palvelu kaikenlaisissa siihen liittyvissä kysymyksissä. Tampereella tukenasi on isompi tiimi, joten tuki järjestelmiin tulee sitä kautta vaikka käyttämänne systeemit eivät täysin tuttuja olisikaan.  Toisin sanoen oletkin ehtinyt jo muutaman vuoden kerryttämään reppuusi tietoa ja taitoa tämän työsi tueksi.

Tunnet olevasi oikea ihminen tähän tehtävään, jos palkkapalvelun nykyaikaistaminen on palosi ja sydämeesi on tatuoitu ”tiimityö” ja olet se hyvä tyyppi. Lue myös, mitä hyvä tyyppi tarkoittaa meille.

Meillä on kivat toimitilat ja tutkitusti Suomen parhaat työkaverit (muutkin kuin Niina tai Iina). Valitettavasti myös asiakkaamme tykkäävät meistä niin paljon, että saamme viettää väliajoin aikaa heidänkin luonaan.

Jos olet etsimämme osaaja, saat meistä itsesi näköiset työkaverit. Tarjoamme sinulle innostavan uuden ajan palkanlaskentatiimin, nykyaikaisen tavan tehdä työtä sekä kehittyvän tavoitepolun kasvavassa organisaatiossamme. Tutustu verkkosivuilla toimintaamme (ja katso myös henkilöstön kuvat). Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä työtä tämän näköisten tyyppien kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 5.3.2017 mennessä  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?70c465b1 kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Riku Heinonen, riku.heinonen@integrata.fi Voit myös soitella tuleville tiimikavereillesi (palveluasiantuntija) 23.2. klo 9–11 välisenä aikana ja kuulet totuuden meistä.

* Great Place to Work® Finlandin Suomen Parhaat Työpaikat 2017 -tutkimuksen mukaan Integrata on tutkitusti Suomen kuudenneksi (6.) paras työpaikka. Lue lisää http://www.integrata.fi/gptw