|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Perintäasiantuntija

 
 
 

Perintäasiantuntija


S-Pankin tavoitteena on tuottaa Suomen paras digitaalinen pankkipalvelukokemus. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Etsimme S-Pankkiin ihmisiä, jotka haluavat haastaa alan totuttuja käytäntöjä ja hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia.

Haemme nyt PERINTÄASIANTUNTIJAA Operaatiot-yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen (31.8.2017 asti).

Tehtävässä vastuullesi kuuluu muun muassa maksuviiveiden ja luottotappioiden minimoiminen ja ennaltaehkäisy, tili- ja luottotuotteiden riskikäyttäytymisen valvonta ja seuranta sekä muut annetut tehtävät.

Työssä menestyminen edellyttää
asiakaslähtöistä ja innostunutta asennetta, numerotarkkuutta ja huolellisuutta, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi on kokemus rahoitusalalta sekä kokemus luotonvalvonnasta ja /tai perinnästä.

Tarjoamme
  • aitiopaikan perinnän ja valvonnan parissa digitalisoituvassa pankissa
  • hyvät kehittymismahdollisuudet vahvasti toimialaa uudistavassa organisaatiossa
  • innostavan työyhteisön
  • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
  • mahdollisuuden muuttaa finanssialan toimintaa näköalapaikalta.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Perintä ja valvonta -tiimin palveluesimies Nanna Mattila 17.2.2017 klo 14-15 puh. 010 767 9006.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.2.2017 klo 16 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa http://www.s-pankki.fi.


HAE TYÖPAIKKAA