|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kehityspäällikkö

if

Kehityspäällikkö

Haemme Kehityspäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen Ouluun.

Kehityspäällikkönä työsi koostuu korjaamokumppaniverkostonylläpidosta ja kehittämisestä. Vastaat osaltasi korvausmenon hallinnasta, varmistat hyvän asiakaspalvelun, tehokkaan ja laadukkaan prosessin sekä pidät yhteyttä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on vähintään AMK-tasoinen tekninen tai kaupallinen koulutus ja kokemusta vauriokorjaukseen liittyvästä yhteistyöstä autoliikkeen ja vakuutusyhtiön välillä. Taustasi on esim. Jälkimarkkinointipäällikkö.

Arvostamme yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, sitoutunutta ja vastuullista asennetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia mutta työskentelet myös mielelläsi rutiinien parissa. Arvostamme erityisesti ruotsin kielen taitoa ja englannin kielestä on etua. Tehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa saat todellisen näköalapaikan autoliikeyhteistyöhömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 5-7 Ostotoiminnon Johtaja Juha Virolainen, puh. 050 597 0577 tai sähköpostitse juha.virolainen@if.fi

Viimeinen hakupäivä: 28/02/2017
 
http://www.if.fi.

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.


HAE TYÖPAIKKAA