|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Erikoisohjaaja

 
 
 

Erikoisohjaaja, Eteva kuntayhtymä, Etevan Asiantuntijapalvelut, (autismi) (sosiaaliala), Espoo

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme ERIKOISOHJAAJAA (autismi) Etevan erityispalveluiden asiantuntijayksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työalueena ovat Etevan kuntayhtymän läntiset kunnat, Lohja, Vihti, Karkkila ja Raasepori sekä Espoo. Palvelusuhteen alkaessa työpiste sijaitsee Espoossa.

Erikoisohjaajan tehtävänä on autismikirjon henkilöiden kuntoutusohjaus, johon sisältyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, ohjausta ja neuvontaa sekä asiakkaille että lähi-ihmisille. Yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun pohjautuva työote on toiminnan perustana. Työ tapahtuu usein asiakkaan omassa ympäristössä joten oman auton käyttö on välttämätöntä. Työskentely toteutuu yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, joita Etevassa on noin 40 eri ammattiryhmistä. Lisäksi Etevassa toimii oma Aunet-tiimi, jossa asiakastyötä suunnitellaan moniammatillisesti.

Erikoisohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto, tehtävään soveltuva lisäkoulutus ja riittävä työkokemus. Edellytämme tehtävään valitulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, riittävät tiedot autismikirjosta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja moniammatillisesti. Arvostamme kokemusta autismikirjon henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa toimimisesta.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 4 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821.
Työpaikan osoite: 02780 ESPOO
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: 20.02.2017, sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.01.2017 klo 12:00
Jätä hakemus: Hakuaika päättyy 31.1.2017 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Hakulomakkeen WWW-osoite: http://www.eteva.fi/Meille-toihin/Avoimet-tyopaikat-ja-sijaisuudet/
Ilmoitus jätetty: 11.01.2017
Ilmoitusnumero: 9134485
HAE PAIKKAA