|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Erikoislääkäri

 
 
 


Erikoislääkäri


Erikoislääkäri, HUS, Neurologia, Porvoo

Työnkuva voidaan sopia viranhaltijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Työtehtäviä on mahdollista painottaa poliklinikkatyöhön tai vuodeosastolle, jossa tehtäviin kuuluu erikoistuvan lääkärin ohjaaminen. Yksikkömme on dynaaminen ja työilmapiiriltään erittäin hyvä. Panostamme lääkäreidemme kouluttautumismahdollisuuksiin.

Porvoon sairaalan neurologian yksikössä on yhteensä kolme erikoislääkärin virkaa, joista ylilääkärin ja yhden erikoislääkärin virat ovat vakinaisesti täytettyjä. Yksikköön on perustettu vuoden 2017 alusta myös erikoistuvan lääkärin virka. Lisäksi yksikössämme toimii neuropsykologi ja puheterapeutti. Sairaalassa aloittaa neurologivetoinen AVH-kuntoutusyksikkö loppukeväästä 2017.

Neurologian poliklinikan toiminta on tehokasta, ja kokenut sairaanhoitajamme hoitaa merkittävän osa rutiinikontrolleista ja potilaiden ohjauksesta. Yhteistyö tukipalveluiden kanssa (KNF, kuvantaminen) toimii saumattomasti, ja tutkimusten saatavuus on hyvä. Vuodeosaston hoitohenkilöstö on erittäin motivoitunutta, ja osastolla on useita neurologisen lisäkoulutuksen saaneita hoitajia. Fysio- ja toimintaterapiaresurssit ovat hyvät.

Porvoon sairaala on profiililtaan kilpailukykyinen lähisairaala, jossa on ympärivuorokautinen päivystys. Sairaala sijaitsee idyllisessä Porvoon kaupungissa lähellä Helsinkiä. Porvoon sairaanhoitoalue kuuluu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriin (HUS). Sairaanhoitoalueen asukasluku on n. 100 000. Sairaalassa toimii erikoislääkäreitä lähes kaikilta medisiinisiltä erikoisaloilta (endokrinologia, gastroenterologia, hematologia, infektiosairaudet, keuhkosairaudet, kardiologia, nefrologia, neurologia ja reumatologia). Medisiiniseen tulosyksikköön kuuluu myös akuuttilääketieteen vastuuyksikkö, joka käsittää päivystyspoliklinikan ja tehostetun valvonnan.

Pääkaupunkiseudulta on järjestetty maksuton bussikuljetus, joka saapuu Porvoon sairaalalle klo 7:50 ja lähtee takaisin klo 16:00.

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Neurologian ylilääkäri Ville Pursiainen, p. 050 427 1592 tai s-posti: ville.pursiainen@hus.fi
 Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.
Työpaikan osoite: 06151 PORVOO
Palkkaus: LS
Työ alkaa: 01.03.2017
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.01.2017 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoite: https://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=17000016
Ilmoitus jätetty: 08.01.2017
Ilmoitusnumero: 9131255
Työnantajan viite: 17000016