|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Erikoislääkäri

 
 
 


Erikoislääkäri


Erikoislääkäri, HUS, Lastenpsykiatria, Porvoo

Haemme joukkoomme HUS Porvoon sairaanhoitoalueen lastenpsykiatrialle 1.3.2017 lähtien innostunutta, työn kehittämisestä kiinnostunutta erikoislääkäriä vakituiseen 100 % virkaan työskentelemään ylilääkärin, apulaisylilääkärin ja erityistyöntekijöiden kanssa.

Työ on suunniteltu jakautuvan 50 % koko sairaanhoitoaluetta palvelevaan, kiireellisiä tapauksia hoitavaan jalkautuvaan työryhmään, johon kuuluu psykologi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja sekä sosiaalityöntekijä. Puolet työstä kohdistuu ajanvarauspoliklinikalle. Jalkautuvan työryhmän toimitilat ovat Porvoossa, mutta työhön liittyy myös jalkautumista potilaiden ympäristöön.

Teemme vireää yhteistyötä kunnan perustoimijoiden sekä psykiatrian ja muiden erikoisalojen kanssa. Yksiköllämme on toimipisteet Porvoossa, Sipoossa ja Loviisassa, mutta ei lastenpsykiatrista lastenpsykiatrista osastoa tai päivystystoimintaa.

HUS Porvoon sairaalan lastenpsykiatrian yksikkö vastaa noin 100 000 hengen sairaanhoitoalueemme alle 13-vuotiaiden lasten lastenpsykiatrisista arvioista ja hoidosta.

Psykoterapiakoulutus ja hyvä ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Pätevien hakijoiden puuttuessa lastenpsykiatriaan erikoistuva lääkäri voidaan ottaa määräaikaiseen palvelusuhteeseen. Palvelua on mahdollista käyttää erikoistumiseen. Ohjaus työtehtäviin järjestetään.

Odotamme Sinulta:
- kokemusta lastenpsykiatrisesta verkosto-, perhe- ja yksilötyöstä
- halua ja intoa kehittää poliklinikan toimintaa.

Tarjoamme Sinulle:
- vireän ja keskustelevan työympäristön
- mahdollisuuden oman koulutussuunnitelman laatimiseen.

Henkilöstöetuna on järjestetty Helsingistä maksuton HUS-linja-autokuljetus. Porvoossa on myös sairaala-alueella henkilökunnan vuokra-asuntoja.

Lisätietoja http://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaalat/porvoon-sairaala/porvoon-sairaala-poliklinikat/lastenpsykiatrian-poliklinikka
 
Älä epäröi ottaa yhteyttä!


Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.
 
Viran kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Ylilääkäri Heidi Somersalo, p. 050 363 9244 tai 019 548 3705 tai sähköpostitse heidi.somersalo@hus.fi
Työpaikan osoite: 06151 PORVOO
Palkkaus: LS
Työ alkaa: 01.03.2017
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.02.2017 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoite: https://hus.taleo.net/careersection/hus1_external/jobapply.ftl?job=160001QQ
Ilmoitus jätetty: 04.01.2017
Ilmoitusnumero: 9129750
Työnantajan viite: 160001QQ