|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

DEVOPS -OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ, ...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Nico työpaikatKaikki Nico työpaikat  Jaa Jaa
Nico Header
Nicon (Nice-business Consulting Oy) toiminta-ajatuksena on tarjota kiinnostava ja palkitseva työpaikka yrittäjähenkiselle ICT-alan ammattilaiselle. Tarjoamme näköalapaikan ICT-maailmaan ja pääset töihin alan arvostetuimpien yritysten haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin. Olemme osa Fujitsu-konsernia. Tutustu nicolaisiin ja Nicoon yrityksenä .

DEVOPS -OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ, TURKU


NICO on ICT-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin. NICO tarjoaa palkitsevan työskentelymallin kokeneille ICT-ammattilaisille. NICO, Nice-business Consulting Oy, on osa Fujitsu-konsernia.

Visiomme on olla yrittäjähenkisen ICT-ammattilaisen paras työpaikka. Nicolaisena pystyt vaikuttamaan työmäärääsi kuten yksityisyrittäjä, mutta ilman yrittäjävastuuta. Kevyen organisaatiorakenteemme ansiosta voimme maksaa kilpailukykyisen palkan ja edut, vakituisen työsuhteen lisäksi.

Haemme Turun alueelle useita

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

mielenkiintoisiin digitalisaatiohankkeisiin.Nicon kautta sinulla on mahdollisuus tulla palkatuksi suoraan asiakkaallemme tai tehdä toimeksiantopohjaisesti projekteja asiakkaillemme Nicon työntekijänä.

Voit olla urasi alkupuolella oleva tai jo pidemmälle ehtinyt osaaja. Asiantuntijamme työllistyvät tyypillisesti asiakkaisiin ja hankkeisiin, joissa itsenäiset tiimit soveltavat ketteriä menetelmiä ja kokeneemmat asiantuntijat valmentavat muita tiimin jäseniä uusimpiin teknologioihin hankkeiden aikana.

Sinulla on jo hieman kokemusta yhdestä tai useammasta alla olevasta

 • Java, Scala, C#, SWIFT
 • HTML, JavaScript, CSS
 • Javascript frameworkit kuten Angular, React, Node
 • Ketterät projektit Devops mallilla
   • scrum
   • versionhallinta
   • testaus ja testiautomaatio
   • konttienhallinta
   • automatisointi
 • pilvipalvelut AWS, Azure, Google tai Fujitsu K5
 • API gateway pohjaiset palvelut
 • Microservice arkkitehtuurit

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi olet tiimityökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, tehokas ja oma-aloitteinen.

Nico tarjoaa erinomaisen työympäristön kansainvälisessä konsernissa sekä joustavan työsuhdemallin. Meillä voit sovittaa työn ja vapaa-ajan yhteen. Työaika ja ansiotaso muodostuu asiakashankkeiden ja sinun toiveidesi pohjalta. Voit vaikuttamaan tuleviin projekteihisi. Toiveesi roolistasi hankkeissa huomioidaan aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi sekä tulevaisuuden tavoitteidesi pohjalta.

Työyhteisö muodostuu kokeneista osaajista, joiden kanssa pääset verkostoitumaan sekä kehittämään osaamistasi niin asiakashankkeissa kuin osaajayhteisöissä. Työssäoppiminen on Nicossa olennainen osa tehtävänkuvaa. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua työtehtävien ja oman mielenkiinnon mukaisesti. Nicon työntekijöiden hyvinvointia ja vapaa-ajantoimintaa tuetaan usean liikunta- ja kulttuurikerhon muodossa.

Nicossa asiakas asetetaan etusijalle. Olemme innovatiivisia ja tuotamme asiakkaillemme jatkuvasti lisäarvoa. Nicon työntekijät luovat oman menestyksensä asiakashankkeissa. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja asiantuntijamme työllistyvät uusiin mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin usein edellisen asiakkaan suositusten perusteella. Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät ja tavoitteet toimeksiannoille. Annamme jokaiselle mahdollisuuden saavuttaa tavoitteet itsenäisesti. Olemme kiinnostuneita ammattimaisesta työtavasta sekä työn tuloksista ja asiakastyytyväisyydestä.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Tee aloite lähettämällä hakemuksesi oheisen Jätä Hakemus -linkin kautta ja liitä mukaan valmis cv:si. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Käy myös tutustumassa meihin websivuillamme www.nico.fiHae työpaikkaa
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Nico työpaikatKaikki Nico työpaikat  Jaa Jaa