|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Customer Support Specialist

 
 
 
Kuvaus

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. www.abb.fi

Meillä ei ole ainoastaan kunnianhimoisia tavoitteita vaan myös selkeät näkemykset siitä, miten ne saavutamme. Voit olla varma siitä, että olet luomassa parempaa maailmaa riippumatta siitä, missä tehtävässä työskentelet ABB:llä. Rakennamme kestäviä voimalaitoksia maailman syrjäisiin kolkkiin, parannamme autotehtaiden työntekijöiden turvallisuutta ja kehitämme uusia teknologioita saastumisen ehkäisyyn. Tekemämme työ koskettaa miljoonien ihmisten elämää.

Etsimme Customer Support Specialistia Domestic Sales -yksikköömme Helsinkiin. Tehtäviisi kuuluu nimettyjen kotimaisten asiakkaiden tilausten käsittely ja toimitusten seuranta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteydenpito asiakkaisiin, toimittajiin ja muihin sidosryhmiin. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2018 asti.

Tarjoamme:
- Kiinnostavan ja haastavan työn asiakaspalvelutehtävissä
- Tukea ammatilliseen kasvuun ABB:llä.

Edellytämme
- Kaupallista koulutusta (merkonomi tai tradenomi)
- Aikaisempaa kokemusta tilaustenkäsittely- ja asiakaspalvelutehtävistä
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Hyvää MS Office -työkalujen tuntemusta
- Hyvää SAP-osaamista
- Vahvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista; muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus 5.3.2017 mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa 28.2.-5.3.2017 Heli Leppähaara, puh. +358 50 332 4947.


Applications
Apply for the position with job ID FI59935664 by 05.03.2017 at www.abb.fi/uralle.


APPLY NOW