|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, Tampe...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaSaveTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Share this Job Jaa
 
 
 
experis header
Etteplan on Suomen suurin teknisen suunnittelun, teknisen dokumentoinnin, sulautettujen järjestelmien sekä IoT:n (esineiden internet) työnantaja. Tarjoamme näköalapaikkoja kansainväliseen teollisuuteen. Asiakkaamme ovat alansa huippuyhtiöitä. Etteplanin työntekijänä pääset näkemään heidän tuotteensa pintaa syvemmältä. Olemme todellinen insinööritalo: konsernissa työskentelee noin 2 500 asiantuntijaa pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa - suurin osa insinöörejä. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Etteplan tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvavassa työyhteisössä, yli 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Asiakkaiden monipuolisissa ja vaativissa projekteissa työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

 


Vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme Tampereelle


 


AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA


 


 


Tulet toimimaan suunnittelutiimin jäsenenä automaatiosuunnittelutehtävissä teollisten koneiden, laitteiden ja erilaisten liikkuvien työkoneiden parissa. Osaamisestasi riippuen roolisi voi olla suunnittelija, vanhempi suunnittelija tai tekninen asiantuntija. Pääset mukaan asiakasprojekteihin tutustumaan asiakkaidemme tuotteisiin ja osallistumaan niiden suunnitteluun. Osallistut tarvittaessa myös käyttöönottoprojekteihin.


 


Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa suunnittelukokemusta esimerkiksi teollisuuden automaatiosta tai liikkuvan kaluston ohjausjärjestelmistä, mielellään useamman vuoden ajalta. Tulet ohjelmoimaan logiikkajärjestelmiä, joten ohjelmistosuunnittelu, käyttöliittymäosaaminen, tietokantaosaaminen ja kenttäväyläosaaminen katsotaan eduksesi. Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit saada projektien teknistä vetovastuuta vastuusuunnittelijana.


 


Haemme henkilöä, jolla on teknistä osaamista, ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä käyttöönottoihin liittyen matkustusvalmiutta. Pystyt työskentelemään tarvittaessa suomen ohella myös englannin kielellä tai jollain muulla kielellä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi insinööri tai diplomi-insinööri.


 


Tarjoamme alan mielenkiintoisimmat projektit ja huipputyövälineet. Pääset projektiliiketoiminnan näköalapaikalle huipputiimiin.


 


Hae tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tero Ojaniemi, 040 554 8005 tai tero.ojaniemi@manpower.fiHAE TYÖPAIKKAASeuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaSaveTallennaKerro kaverilleKerro kaverille  Share this Job Jaa