|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Assistentti

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki KPMG työpaikatKaikki KPMG työpaikat  Jaa Jaa

Assistentti

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?
 
Voit olla yksi meistä.
 

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 900 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja pääomamarkkinoille. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero- ja lakipalvelut sekä neuvontapalvelut.
 
Etsimme nyt Lahden toimistoon
 
Assistenttia
 
Lahden toimistolla työskentelee tällä hetkellä yli 20 työntekijää palvellen asiakkaitamme mm. tilintarkastukseen, verotukseen ja liikejuridiikkaan liittyvissä asioissa. Assistentin tehtäviin kuuluvat mm. toimiston asiakaspalvelu sekä hankinnoista ja viihtyisyydestä vastaaminen. Assistentti avustaa Lahden ohella myös muiden itäisen alueemme toimistojen asiantuntijoita asiakastietojen hallintajärjestelmään liittyvissä töissä, tarjousprojekteissa, asiakirjojen ja esitysten laatimisessa sekä kokous- ja tapahtuma-järjestelyissä. Lisäksi hän huolehtii omalta osaltaan alueemme tiedonkulusta. Assistentti tekee yhteistyötä myös muiden toimistojemme assistenttien kanssa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
Tradenomin tai merkonomin tutkintoa ja jonkin verran kokemusta sihteerin tai assistentin tehtävistä. Olet positiivinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen ja myös oma-aloitteinen tekijäluonne. Otat muut hyvin huomioon, työskentelet kiireessäkin huolellisesti ja määräaikojen vaatiessa joustat myös työpäivää venyttämällä. Hallitset Office-ohjelmat sujuvasti ja olet tottunut käyttämään tai sinulla on vahva motivaatio oppia käyttämään erilaisia toimistomaailman IT-järjestelmiä. Sinulla tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 
Tarjoamme Sinulle

upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi yhdessä Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work 2015)! Tehtävä edellyttää sinulta paljon, mutta olemme valmiita tarjoamaan sinulle tukemme, että pystyt parhaimpaasi. Toimistomme sijaitsee Lahden keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sinua odottavat mukavat työkaverit, hyvät henkilöstöedut sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.
 
Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pauli Liiri, puh. 020 760 3397.
 
Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi www.kpmg.fi/rekry -sivulla viimeistään 24.1.2017.

HAE TYÖPAIKKAA

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki KPMG työpaikatKaikki KPMG työpaikat  Jaa Jaa