|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Asiakaspalvelija, Sana Pharma

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki StudentWork työpaikatKaikki StudentWork työpaikat  Jaa Jaa
 
 
 
Tarinamme alkaa pienestä opiskelija-asunnosta Helsingissä vuonna 2004. Tuolloin kaksi opiskelijaa perustivat yrityksen, jonka tarkoituksena oli työllistää perustajiensa lisäksi myös muita opiskelijoita ja vastavalmistuneita. Sittemmin on tapahtunut paljon.

Tänä päivänä olemme Suomen johtava nuoriin osaajiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistoja meillä on kaikissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Matkan varrelle mahtuu lukuisia onnistumisia, mukaan lukien kunniapalkinto Elinkeinoministeriöltä.

Olemme Talent Relations -yritys, eli osaajasuhteiden pioneereja. Se tarkoittaa, että meiltä löytyvät kontaktit parhaimpiin osaajiin ja mielenkiintoisimpiin yrityksiin. Haluamme olla pitkäaikainen kumppani niin yrityksille kuin työntekijöillemmekin, ja panostamme verkostojemme jatkuvaan ylläpitoon.

Olemme Studentwork. Tunnemme parhaat osaajat. Se on työmme.

Asiakaspalvelija, Sana Pharma


Tehtävä, johon etsimme osaajaa
Sana Pharma Marketing Services Oy on perustettu vuonna 2008, ja sen tavoitteena on auttaa yrityksiä sijoittumaan olemassa oleville tai uusille markkinoille Suomessa ja Pohjoismaissa. Tarjoamme markkinoinnin, asiakaspalvelun ja IT-alan palveluita asiakkaillemme, joihin kuuluvat Norvital, VitaeLab ja Sana Pharma Group.

Organisaatiokulttuurimme perustuu arvoihimme: Innovatiivisuus, Rohkeus, Vastuullisuus ja Kunnioittaminen. Tule mukaan kehittämään ja kasvattamaan organisaatiotamme!


ASIAKASPALVELIJA
Studentwork etsii asiakkaalleen Sana Pharma Marketing Services Oy:lle kahta asiakaspalvelijaa kokopäiväiseen työsuhteeseen Keravalle. Asiakaspalvelijan roolissa palvelet asiakkaitamme puhelimitse sekä sähköpostilla. Otat vastaan puheluita asiakkailtamme ja vastaat heidän kysymyksiinsä sekä myös soitat olemassa oleville asiakkaille esimerkiksi tervetuloa- ja palvelupuheluita. Vaikka tuotemarkkinointi- ja myynti hoidetaankin muualla kuin asiakaspalvelussa, odotamme kaikilta asiakaspalvelijoiltamme positiivista myyntihenkeä.

Sana Pharmalla pääset osaksi energistä ja innostavaa tiimiä, ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Yrityksessä kiinnitetään huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvistä tyypeistä halutaan pitää kiinni.

Tunnistatko itsesi:
- Omaat aurinkoisen ja ratkaisukeskeisen asenteen
- Et pelkää puhelinta
- Motivoidut tavoitteellisesta työskentelystä, etkä kavahda tulostavoitteita
- Puhut sujuvan suomen lisäksi englantia ja/tai ruotsia
- Olet innostunut liikunnasta, ravinnosta sekä muista hyvinvointiin liittyvistä teemoista

Työaika on arkisin 8:30-16:30. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena Studentworkin kautta, mutta kyntensä näyttäville tekijöille voidaan tarjota mahdollisuutta vakinaistamiseen.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, oikean henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso (puh. 0505732425).

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Hae työpaikkaa


Kaikki hakemukset ovat tervetulleita, mutta suosittelemme soveltamaan CV Guidelines -ohjeita. Lisäksi saat oikeuden lisätä laatumerkin ansioluetteloosi. Lue lisää osoitteessa www.cvguidelines.com
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki StudentWork työpaikatKaikki StudentWork työpaikat  Jaa Jaa