|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Asiakasneuvottelija

Suoramarkkinointi Mega

Asiakasneuvottelija

Uudet kampanjat alkavat ja haemme nyt asiakasneuvottelijoita päivävuoroon

Tuotteitamme ovat ammattilehdet, -kirjat, verkkopalvelut, mediaratkaisut, tapahtumat ja koulutukset.

Tarjoamme Sinulle vakituista työtä Lahden keskustassa, laadukkaat tuotteet, mukavat työajat ja työkaverit sekä kannustavan palkkauksen. Päivävuorossa työskennellään arkisin klo 8.30 - 16.00.

Edellytämme Sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus yritysmyynnistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Tässä työssä asenne ratkaisee!

HUOM! Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön iltavuorossa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1.2017 alkaen: myyntipäällikkö Marja Hugg, puh. 045 7731 3667.

Työpaikan osoite: Aleksanterinkatu 28 B, 15140 Lahti

Suoramarkkinointi Mega Oy on v.1986 perustettu, Suomen johtava puhelimitse tehtävään markkinointiin erikoistunut yritys. Kuulumme vahvasti kehittyvän Alma Media Oyj -konsernin Alma Talent -liiketoimintayksikköön. Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu, tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Toiminta on monikanavaista ja kansainvälistä: päätuotteita ovat lehdet, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset.
Megaan ja Alma Talentiin voi tutustua osoitteissa: www.sm-mega.fi ja www.almatalent.fi

Edustamme emoyrityksemme lisäksi yli 70 muuta toimeksiantajaa ja olemme Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) jäsen ja Reilu Työnantaja (www.asml.fi/reilu-tyonantaja/).