|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Projektipäällikk&oum...

 
 
 

Projektipäällikkö K-ryhmään


ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* OMAMERKKI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TEOLLISET- JA KODINTARVIKE & KOSMETIIKKA TUOTELINJOIHIN

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihasi ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme omamerkki-projektipäällikköä kasvavien omamerkkibrändiemme kehittämiseen.

Sinun tonttisi Työskentelet yhdessä teollinen- ja kodintarvike & kosmetiikka tuotelinjojen henkilöstön kanssa. Työtehtäviisi kuuluu johtaa tuotelinjojesi Omien merkkien (=OM) -kehitystyötä yhdessä osto- ja myyntijohtajien kanssa. Vastaat matriisissa näiden tuotelinjojen OM-tuotteistukseen liittyvien kehitysprojektien toteutuksen johtamisesta. Tärkeimpänä tavoitteenasi on varmistaa OM-tuotteiden myynninosuuden kannattava kasvu.

Työssäsi tuet sekä tuoteryhmien OM-taktiikoiden luomista että varmistat projektien saumattoman toteutuksen. Tuotelinjojen johtoryhmän jäsenenä vahvistat vastuualueesi tuoteryhmien kokonaisuuden kehittymistä OM -tuotteiden avulla. Erityisasiantuntijana tuot oman lisäsi koko OM-strategiamme vahvistamiseen. Toimit tuotelinjojesi keskeisenä edustajana OM-kehitystyössä muiden sisäisten sidosryhmien suuntaan.

Olet tottunut hallitsemaan useiden samanaikaisten projektien etenemistä ja osaat analysoida toteutuneita tuloksia. Olet valmis analyyttiseen tuoteryhmien kehittämiseen ja vakuutat esiintymiselläsi sisäiset sidosryhmät.

Toiminnallasi vahvistat kaikkien K-kauppojemme edellytyksiä luoda sekä ylivertaisia asiakaskokemuksia että toimia tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Kaupanalan ammattilaisena sinulla on kokemusta päivittäistavarakaupasta ja kaupallinen koulutuksesi tukee osaamistasi. Olet tottunut toimimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja sinulla on johtamiseen tarvittava systemaattinen asioiden käsittelytapa.

Toimintatapamme uudistuu voimakkaasti kasvavan kauppaverkon johdosta. Tehtävässä tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa laaja-alaisesti omamerkkituotteiden tulevaisuuteen ja koko K-ruokakauppojen menestymiseen.

Töissä K-ryhmässä Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. 

Autamme yli 1000 ruokakauppaamme palvelemaan asiakkaitamme. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet Lähetä hakemuksesi 31.5. mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Osto- ja Myyntijohtaja Aki Erkkilä ma 22.5. klo 14-16 tai ma 29.5. klo 9-11. (0400 570 292 tai aki.erkkila@kesko.fi).

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen