|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Myymälämyyjiä Elisalle, kesäty...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Barona työpaikatKaikki Barona työpaikat  Jaa Jaa

Myymälämyyjiä Elisalle, kesätyö, JoensuuOletko kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen myynnin osaaja? Haluatko työskennellä myynnin parissa osana ammattitaitoista tiimiä?

Haemme asiakasyrityksellemme Elisa Oyj:lle Joensuun Prisman ja Iso Myyn myymälöihin myyjiä työskentelemään osa-aikaisesti noin 20 - 37,5h/vko. Työtuntien määrä vaihtelee tarpeesta riippuen ja työajat sijoittuvat joustavasti, arkipäiviin sekä viikonloppuihin. Kesäkuukausina työtunteja on runsaammin tarjolla.

Myymälämyyjä on energinen, positiivinen ja nauttii myyntikontakteista. Sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Aiempi kokemus myynnistä tai operaattorialanmyynnistä nähdään vahvana etuna, mutta tärkeintä on kuitenkin myynnillinen asenne, palava halu kasvaa ja kehittyä myyjänä sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti. Olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja.

Työtehtäviin kuuluvat tietoliikennealan tuotteiden (matkapuhelimet, laajakaistat, liittymät, maksu-tv, jne.) myynti- ja asiakaspalvelutehtävät myymäläympäristössä.

Haemme henkilöitä, joilla on:

  • kiinnostusta tietoliikennealaa kohtaan

  • tavoitteellinen ote työntekoon

  • sosiaalisuutta ja tiimityötaitoja

  • palveluhenkisyyttä

  • hyvät atk- ja kommunikointitaidot

  • joustavuutta ja mahdollisuus työskennellä kaupan työaikojen mukaisesti

Tarjoamme haastavat ja mielekkäät tehtävät alan johtavassa suomalaisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen (hyvä tuntipalkka + provisiot), sekä matkapuhelinedun.

Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteelle. Työt tehtävässä alkavat toukokuun aikna ja määräaikainen syyskuun loppuun asti kestävä työsuhde tehdään Baronan kanssa.

Oletko etsimämme reipas ja myyntihenkinen tyyppi? Täytä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 30.04.2017 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: essi.lindholm@barona.fi

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Barona työpaikatKaikki Barona työpaikat  Jaa Jaa