|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kesätyöntekijöi...

 
 
 

Kesätyöntekijöitä K-ryhmän Shared Service Centeriin


Kesätyöntekijöitä K-ryhmän Shared Service Centeriin

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesätyöntekijöitä Shared Service Centeriin. Shared Service Center tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Shared Service Centerin asiakkailleen tuottamia palveluja ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 250 henkilöä.

Toivomme sinulta:

- Taloushallinnon tehtävissä laskentatoimen perusosaamista ja prosessien perustuntemusta (laskutus, reskontrat, kirjanpito)

- HR:n ja palkanlaskennan tehtävissä henkilöstöhallinnon perusosaamista ja prosessien tuntemusta (esim. rekrytointi, palkanlaskenta, työsuhdeasiat)

- Kykyä nopeatempoiseen, joustavaan työskentelyyn ja uuden oppimiseen

- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä

- Tiimityöskentelytaitoja

- Systemaattisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta

Eduksi katsomme lisäksi:

- Työssä käytettävien järjestelmien tuntemuksen (esim. talouden tehtävissä SAP-järjestelmä ja palkanlaskennan tehtävissä Fenix)

- Kaupan alan tuntemuksen

- Mahdollisuuden jatkaa tarvittaessa kesätyön päätyttyä osa-aikaisena tai kokoaikaisena työntekijänä

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

 
Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisia, monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä

- Osaavan, energisen ja tiimihengeltään erinomaisen työyhteisön
- Tampereen keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit työtilat


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Haettavat tehtävät ovat määräaikaisia kesätöitä, ja töiden aloitusajankohta ja kesto tarkentuu sopimuksen mukaan.

Suuren hakijamäärän ja useiden avoimien tehtävien vuoksi meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta vastata kesätyöpaikkoja koskeviin tiedusteluihin. Hakemusten käsittely ja valinnat videohaastatteluihin aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi 4.3.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi minkä tiimin työtehtävistä olet kiinnostunut.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.