|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Kesätyöntekijöi...

Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Kespro Oy työpaikatKaikki Kespro Oy työpaikat  Jaa Jaa

Kesätyöntekijöitä K-ryhmään Lahden tukkuun


TUKKUTYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI KESPRON LAHDEN TUKKUUN

 

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Työskentelet Kespron Lahden tukussa kuormanpurku-, kassa- ja keräilytehtävissä.

Etsimme palveluhenkistä, reipasta, oma-aloitteista ja vastuullista henkilöä. Arvostamme positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä sekä toisten ihmisten kunnioitusta. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja vuorotyö sopii sinulle. Lisäksi edellytämme 18 vuoden ikää.

Eduksi katsomme työkokemuksen kaupan tai ravintola-alalta. Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.


Odotamme sinulta:

- iloista asiakaspalveluasennetta

- positiivista ja reipasta mieltä

- työtä pelkäämätöntä asennetta

- vastuunottokykyä

- sujuvaa suomen kielitaitoa

- Vähintään 18-vuoden ikää

 

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

 

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn

- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin

- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot

- K-ryhmän ostoedun

- monipuolisesti päällikkö- ja esimiesvalmennuksia

- hauskat ja innostavat työkaverit

 

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hanna.korhonen@kesko.fi , otsikolla ”kesätyö”
Lähetä hakemuksesi 11.03.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

 

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.


K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Kesko
Seuraa yritystäTietosi saatetaan jakaa yrityksen kanssa.Seurataan yritystäRaportoi ilmoituksestaTallennaTallennaKerro kaverilleKerro kaverilleKaikki Kespro Oy työpaikatKaikki Kespro Oy työpaikat  Jaa Jaa