|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Trainee (Lakipalvelut, Helsink...

 
 
 
headerImage

Trainee (Lakipalvelut, Helsinki)


Oletko kiinnostunut urasta maailman johtavassa asiantuntijaorganisaatiossa? Kollegoinasi on globaalisti 245 000 ja Suomessa 460 liikkeenjohdon konsultoinnin, tilintarkastuksen, riskienhallinnan, vero- ja lakipalvelun ja yritysjärjestelyn asiantuntijaa. Meitä kaikkia yhdistää palo auttaa asiakkaitamme menestymään.

Traineehakumme on nyt käynnissä ja etsimme vahvistuksia lakipalveluihimme.

Trainee (Lakipalvelut, Helsinki)

Mistä on kyse?

Kuuden kuukauden palkallinen trainee-jaksosi lakipalveluiden asiantuntijatiimissämme kestää joulukuusta kesäkuuhun ja tutustuttaa sinut monipuolisesti yritysjuridiikan eri osa-alueisiin. Asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa kansainvälisiä konserneja, kotimaisia pk-yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Ulkoisten asiakkaidemme lisäksi asiantuntijamme huolehtivat myös yhtiömme sisäisistä lakiasioista. Asiakkaamme arvostavat käytännönläheistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaamme. Osana lakipalveluiden asiantuntijatiimiä pääset työskentelemään haastavissa ja monipuolisissa tehtävissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme asiantuntijoiden kanssa. Coaching-kulttuuriamme ilmentää tiivis työskentely kokeneempien asiantuntijoidemme kanssa omia vahvuusalueitasi hyödyntäen. Meille on ominaista antaa Traineelle vastuuta osaamisen ja taitojen karttuessa. Moni Trainee on työllistynyt meille Trainee-jaksonsa tai opintojensa päätyttyä.

Harjoittelun kesto on kuusi kuukautta, alkaen joulukuussa 2017.

Sinustako uusi deloittelainen?

Tunnistatko itsessäsi päämäärätietoisuutta, reipasta asennetta ja paloa yritysjuridiikkaan? Siinä tapauksessa sopisit joukkoomme hyvin! Oppimishalukkuuden ja tiimityöskentelytaitojen lisäksi edellytämme sinulta myös:

• loppusuoralla olevaa tai jo suoritettua oikeustieteen maisterin tutkintoa (OTM)
• erinomaista englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista, ruotsin kielen osaaminen on plussaa.

Arvostamme syventäviä opintoja etenkin yhtiö-, sopimus- rahoitus- ja työoikeuden sekä immateriaalioikeuden ja tietosuojan piiristä. Aikaisempi työkokemus näiltä osa-alueilta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Olet energinen ja haluat jatkuvasti kehittyä siinä mitä teet. Pyrit työssäsi erinomaisiin saavutuksiin ja verkostoidut nopeasti.

Meillä onnistutaan yhdessä

Yksi keskeinen piirre Deloitten kulttuurissa on yhdessä menestyminen. Tiimityöskentely, yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen, monipuoliset sisäiset koulutukset ja kokemusten jakaminen antavat meille kaikille eväät onnistumiseen. Pyrimme siihen, että meillä jokainen saa työskennellä tehtävissä, joissa on mahdollisuus loistaa. Kokeneemmat kollegat sparraavat sinua mielellään päivittäisissä työtehtävissä ja toivottavasti myös inspiroivat sinua jatkamaan uraasi lakipalveluiden parissa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä kansainvälisten Deloitte-kollegoidemme kanssa, mitä kautta kansainvälisyys on osa arkeamme.

Vaikka meidän deloittelaisten tavoitetaso on korkea, olemme silti rentoa ja mukavaa porukkaa. Vietämme yhdessä vapaa-aikaa erilaisissa harrastekerhoissamme ja yhteisissä tilaisuuksissamme.

Hae meille Traineeksi!

Nyt on sinun vuorosi kertoa meille itsestäsi! Täytä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 27.9.2017. Liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi sekä viimeisin opintorekisteriotteesi. Ilmoitathan myös, oletko ensisijaisesti kiinnostunut yhtiön sisäisen juristin tehtävistä vai ulkoisista asiakastoimeksiannoista. Haastattelut pidetään tiistaina 10.10.2017 eli varaathan päivän jo valmiiksi kalenteristasi ja seuraat sähköpostiasi mahdollista haastattelukutsua varten.

Heräsikö sinulle kysyttävää Trainee-tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Susanna Tiihonen kertoo sinulle mielellään lisää. Susannan tavoitat parhaiten 12.9. klo 10-11 ja 21.9. klo 14-15 numerosta +358(0)40 54 87 111.

Jos haluat kurkistaa tarkemmin meidän osaamiseemme ja arkeemme, käy katsomassa @DeloitteFinland Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja LinkedInistä! Lue myös entisten Trainee-kollegoidemme kokemuksista osoitteesta www.deloitte.com/fi/tutustumeihin.APPLY NOW