|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Projektipäällikkö, 3 paikkaa

 
 
 

Header Image

Projektipäällikkö, 3 paikkaa, Espoon kaupunki, Espoo

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 600 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Tehtävän kuvaus: Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu projektien johtaminen erilaisissa kaupungin kiinteistöihin liittyvissä hankkeissa kuten esimerkiksi ylläpitokorjauksissa ja korjaus- ja uudishankkeissa. Päätehtävänä on olosuhdeperusteisten korjaushankkeiden omistajuus ja koordinointi. Käytössäsi on liikelaitoksen asiantuntijat ja puitesopimustoimittajat. Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttamisen suunnittelupalvelut-yksikköön ja tavoitteemme on rekrytoida yksikköön kolme uutta projektipäällikköä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut. Pääset projektipäällikkönä luomaan uusia malleja ja käytäntöjä Espoon kaupungin kiinteistöjen käytettävyyden lisäämiseksi.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä tavoitehakuisia tehtävien suunnittelu- ja organisointitaitoja. Positiiviset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät samoin kuin nykyaikaiset ICT-osaamistaidot. Lisäksi edellytämme laajojen kokonaisuuksien hallintaa.


Arvostamme rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta projektien johtamisesta. Rakennusfysiikan ja sisäilma-asioiden osaaminen tuo tehtävään sopivaa osaamispohjaa. Sopiva kokemuspohja voisi olla esimerkiksi rakennuttaminen, suunnittelu/suunnitteluttaminen, rakennusalan soveltuvat tutkimustehtävät tai ylläpidon soveltuvat kiinteistötekniset tehtävät.

Tehtävän hoitamisen kannalta on eduksi, mikäli hakijalla on oma auto käytettävissään. Kohteet sijaitsevat Espoossa.

Yhteystiedot: Palvelupäällikkö Elisa Vene, 043 8259574, elisa.vene@espoo.fi Rakennuttamispäällikkö Reijo Yrjölä, 050 5994076, reijo.yrjola@espoo.fi
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 B, 02770 ESPOO
Palkkaus: 3 485,04 e/kk + mahd. kokemuslisät, max.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.09.2017 klo 15:45
Ilmoitus jätetty: 11.08.2017