|

Uudet työpaikat sähköpostiisi

Business Development Manager (...

 
 
 

Business Development Manager (B2B) K-group


Haluatko murskata vähän tavallista moniulotteisempia haasteita? Ovatko numerot keskimmäinen nimesi ja projektit askelia matkalla tavoitteeseen? Etsimme kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vetämään toimintolaskentaan ja operatiiviseen tehostamiseen liittyviä hankkeita.

Sinun työsi

Työskentelet Kespron liiketoiminnan kehitys -tiimissä Helsingin Sörnäisissä, Teurastamon alueen kupeessa.

Kehityspäällikkönä vedät strategisia hankkeita ja vastaat niiden menestyksekkäästä toteutuksesta maaliin asti. Työssäsi tarvitset analyyttistä otetta, vahvaa loogista päättelykykyä sekä kykyä hahmottaa moniulotteisia kokonaisuuksia ja viestiä niistä selkeästi eri sidosryhmille. Lähestyt asioita luonnostaan liiketoimintalähtöisesti, asiakas ja palvelu mielessä.

Toivomme sinulta:

• Kaupallista tai teknistä koulutusta (esim. KTM, DI)
• Muutaman vuoden työkokemusta, esim. liiketoiminnan kehityksessä, controllerina tai 
  konsultoinnissa
• Kokemusta menestyksekkäästä kehitysprojektien läpiviennistä, liiketoiminnassa ja IT-  rajapinnassa
• Vahvaa analyyttistä kykyä, rakkautta numeroihin sekä osaamista käsitellä ja analysoida suuria datamääriä niin Excelissä kuin tietokannoissa
• Kokemus toimintolaskennasta ja operatiivisen tehokkuuden kehittämisestä sekä osaaminen SAP-, SAP BW-, QlikSense-ympäristöistä katsotaan eduksi

Meillä töissä

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaan, ravintola- ja kaupan alaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön sekä Kesko-konsernin edut.

Kespro työnantajana

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava HoReCa-alan tukkukauppa Suomessa. Tarjoamme ruoka-alan ammattilaisille toimialan parhaat hankintaratkaisut. Asiakkaita meillä on noin 25.000. Kespron toiminnot muodostuvat 6 myyntialueesta ja 13 tukusta. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 490. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.kespro.com.

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Kehitysjohtaja Anne-Mari Paapio puh. 0105330054, pe 2.6.2017 klo 9-10 ja ti 6.6.2017 klo 15-16.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 8.6.2017 mennessä.